Velkommen til Kare Plus sin barseltrening!

Barseltreningen til Kare Plus er et tilbud til alle nybakte mammaer. Dette er et lavterskel tilbud der du vil få god veiledning og oppfølging av vår egen fysioterapeut som har ansvar for gruppetreningen. Treningen foregår på dagtid og du kan selvfølgelig ta barnet med deg!

Når kan jeg begynne å trene etter fødsel?

Det er store individuelle forskjeller i når det er greit å begynne med trening etter fødsel. Det viktigste er at du lytter til kroppen din og begynner gradvis. De første 6 ukene etter fødsel bør hovedfokuset være på bekkenbunnstrening og å styrke de dype magemusklene, samt gåturer med barnevogn.

Velkommen til en hyggelig treningsøkt med mulighet til å spise medbrakt niste etterpå og bli kjent med andre mødre i samme situasjon.

Tid: Oppstart mandag 13.08.18 kl. 10:30 – 11:15.

Sted: Barbu Menighetshus, 2. etg.

Adresse: Nyli Terrasse 2, 4844 Arendal.

Kursavgift: 690 kr (8 uker).

Praktiske opplysninger: Gratis parkeringsmuligheter utenfor menighetshuset. Tilgang på stellebord i lokalet. Vi stiller opp med treningsmatter for mor og barn. Ta gjerne med vannflaske og niste dersom du ønsker å bli igjen etter treningen.

PÅMELDING: Send sms/ring 47175566 eller send e-post til agder@kareplus.no med navn, telefonnummer, adresse, e-post og alder på barnet. MAKS 12 deltakere pr. kurs. Førstemann til mølla!

 

Få fysioterapeuten hjem til deg

Oppdatert 12 Mars, 2018
Du har bedre sjanse til å mestre hverdagen når du får hjelp til å trene på det som er viktig for deg
Les mer

Åpnet i januar

Oppdatert 14 Mars, 2018
Englands raskest voksende helse – og omsorgsselskap, Kare Plus, har eksistert side om side med det offentlige helsevesenet siden 1989. Nå satser de i Norge, med den første avdelingen i Arendal.
Les mer

 

Kontakt

Oss

Ring oss for mer informasjon

+47 95 89 39 39