Med oss på laget har vi fått fotterapeut, Astri Løvdal. Det er vi i Kare Plus veldige glade og stolte over! Astrid er en fantastisk dame som elsker det hun driver med. Hun er positiv og engasjert og tar veldig godt vare på alle sine kunder. Hun er en person med et smittende humør og som setter pris på en koselig prat.
Les mer
Barseltreningen til Kare Plus er et tilbud til alle nybakte mammaer. Dette er et lavterskel tilbud der du vil få god veiledning og oppfølging av vår egen fysioterapeut som har ansvar for gruppetreningen. Treningen foregår på dagtid og du kan selvfølgelig ta barnet med deg!
Les mer
Seniortrimmen til Kare Plus er et tilbud til deg som ønsker å holde kroppen i gang med litt trim og sosialt samvær. Treningen har fokus på lett styrke-, bevegelighets- og balanseøvelser.
Les mer
Kare Plus tilbyr ulike aktiviteter til bedrifter i Agder som både er helsefremmende og positivt for arbeidsmiljøet. Tjenestene tilpasses bedriftens ønsker, behov, samt lokalets utforming og antall deltakere.
Les mer
Til fleksibelt arbeid og gode betingelser. Kare Plus bemanning - utleie av helsepersonell til norske sykehus, kommuner og private aktører.
Les mer
Fysiske begrensninger byr på uvante problemer for de fleste. Selv små og hverdagslige saker kan bli en byrde. Kare Plus tilbyr flere løsninger som avlaster dem som trenger det
Les mer
I en hektisk hverdag står mange på sidelinjen og ser at noen de er glade i, ikke får omsorgstilbudet de ønsket seg. Mange gjør noe med saken, og gir sine pårørende en ny og forbedret hverdag.
Les mer
Arbeidsgiver? Les her… Løsninger for økt trivsel, bedre holdninger og lavere sykefravær, levert på døren
Les mer
La vår mobile frisør komme hjem til deg for en hyggelig og praktisk hårklipp
Les mer
De fleste ønsker å bo hjemme så lenge som mulig. Å gjøre vanlige oppgaver selv, i eget hjem er med på å øke trivsel og livskvalitet.
Les mer
Kare Plus tilbyr ringetjeneste for å sjekke om alt er greit.
Les mer

Få fysioterapeuten hjem til deg

Oppdatert 12 Mars, 2018
Du har bedre sjanse til å mestre hverdagen når du får hjelp til å trene på det som er viktig for deg
Les mer

Snø og glattis

Av Tommy Egra | Oppdatert 12 Mars, 2018
Nå som det er kaldt ute og veiene ofte glatte, er det ekstra viktig å tenke forebygging både for store og små. Vi kan hjelpe deg eller dine kjære med strøing og snømåking.
Les mer

Åpnet i januar

Oppdatert 14 Mars, 2018
Englands raskest voksende helse – og omsorgsselskap, Kare Plus, har eksistert side om side med det offentlige helsevesenet siden 1989. Nå satser de i Norge, med den første avdelingen i Arendal.
Les mer
Bedre omsorgstilbud for eldre viser seg å være en viktig faktor for helsa. I følge et nytt forskningsprosjekt, hvor 28 eldre i Steigen og Tana ble intervjuet om hvordan det er å bli gammel og hvordan de opplever eldreomsorgen, kommer det sosiale høyt opp på listen over hva som gjør at de føler seg friskere.
Les mer
Vi kommer der alle en dag. Når du ikke lenger klarer å gjøre alt selv. Du trenger hjelp til å strø ved inngangspartiet så du kommer deg ut en liten tur. Du trenger å få skiftet på noen sår. Du kommer deg ikke lenger rundt på egen hånd, men trenger hjelp til å komme deg til butikken.
Les mer

Kontakt

Oss

Ring oss for mer informasjon

+47 95 89 39 39